Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 103 guests


2ο Patras Pumptrack Challenge

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Tracks & More - Fun Section

2o patras pumptrack challenge 04ΛΕΣΧΗ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
«ΕΡΥΜΑΝΘΙΟΣ ΚΑΦΡΟΣ»

2ο Patras Pumptrack Challenge

Δελτίο Τύπου


Η Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας (Λ.Ο.Π.Π.) προκηρύσσει το δεύτερο Patras Pumptrack Challenge στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, δίπλα στο νέο λιμάνι.

Η εκδήλωση θα λάβει μέρος το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου, όπου το Σάββατο θα γίνουν οι εγγραφές και ελεύθερα δοκιμαστικά και την Κυριακή ώρα 10:00πμ με 7:00μμ θα πραγματοποιηθεί το Challenge με την μορφή elimination και θα υπάρχουν δύο κατηγορίες για μικρότερους είτε μεγαλύτερους των 18 χρονών. Η συμμετοχή των αγωνιζομένων θα είναι δωρεάν.

Patras Pump Track Opening from photosynthesis.gr on Vimeo.


2o patras pumptrack challenge 01
2o patras pumptrack challenge 02
2o patras pumptrack challenge 03
2o patras pumptrack challenge 04
2o patras pumptrack challenge 05
2o patras pumptrack challenge 06
2o patras pumptrack challenge 07


lopp logo

Η Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας (Λ.Ο.Π.Π.) πήρε την επίσημη μορφή της τον Μάρτιο του 2015. Τα ιδρυτικά μέλη της όμως γνωρίζονται αρκετά χρόνια πριν μέσα από τις βόλτες στα βουνά της Αχαΐας και όχι μόνο. Η απόφαση για την δημιουργία ενός συλλόγου πάρθηκε μετά την κοινή επιθυμία όλων μας για καλύτερη ομαδική δράση σχετικά με την διάδοση του αθλήματος του MTB. Στόχοι της ΛΟΠΠ είναι η διεξαγωγή αγώνων MTB, η διάνοιξη και συντήρηση μονοπατιών ορεινής ποδηλασίας, η δημιουργία χώρων άθλησης και προπόνησης για την ορεινή ποδηλασία, η οργάνωση εκδρομών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο την γνωριμία νέων τόπων και η αειφόρος ανάπτυξη του περιβάλλοντος της Αχαΐας σαν ένα μέρος για την εξάσκηση του αθλήματος του MTB.
Σχόλια (1)Add Comment
Lef@32
...
γραμμένο από Lef@32, Μάιος 23, 2017
Με τι τύπο ποδηλάτου μπορούμε να συμμετέχουμε ???

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy