Τρίτη 23 Ιουλ 2024

Who's Online

Now online:
  • 19 guests


Greek DH Cup

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2024 00:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
O πρώτος αγώνας του GDC 2024 θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Gravity Trail στην Σαλαμίνα!

Greg-Minnaar-downhill-racingΜε γοργούς ρυθμούς προετοιμάζεται η έναρξη του Greek Downhill Cup 2024 που θα πραγματοποιηθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία, στις 12 Μαΐου. Δυστυχώς οι διοργανωτές του προγραμματισμένου αγώνα στην Πάρο δεν πρόλαβαν να προετοιμάσουν άρτια την πίστα και να ολοκληρώσουν τις προετοιμασίες για την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα του GDC 2024 με αποτέλεσμα ο αγώνας να αναβληθεί για το φθινόπωρο του 2024.
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2024 00:00
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Ready to Race

Greg-Minnaar-downhill-racingΤο αγωνιστικό πρόγραμμα του Greek Downhill Cup 2024 ανακοινώθηκε επίσημα μαζί με κάποιες αλλαγές στους κανονισμούς και ξεκινά μια συναρπαστική αγωνιστική χρονιά. Μπορεί το πρόγραμμα αγώνων του Greek Downhill Cup 2024 να ανακοινώθηκε στην τελετή απονομής τον Φεβρουάριο του 2024, ωστόσο από τότε μεσολάβησαν αρκετά προβλήματα και αλλαγές μέχρι να φτάσει στην τελική μορφή του. Πλέον είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ένα δυνατό πρόγραμμα με έξι αγώνες που θα εξασφαλίσει την συνέχιση του θεσμού του downhill στη χώρα μας. Καλούς αγώνες λοιπόν.

Ωστόσο μόνο θετικό βλέπουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2024 καθώς περιλαμβάνονται οι κορυφαίες διοργανώσεις των τελευταίων χρόνων καθώς και κάποιες νέες πίστες που πρόκειται να τονώσουν τον θεσμό!

Το πρόγραμμα
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2024 21:53
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
Keep it real!

greek downhill cup 2023 aponomes coverΤο Greek Downhill Cup έκανε θεαματικό come back με μια συναρπαστική σεζόν με πέντε αγώνες το 2023, αλλά και μια ζωντανή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων.
Μπορεί το Greek Downhill Cup να γιόρτασε τα δέκα χρόνια αγώνων το 2023, ωστόσο μετά τις δύσκολες αγωνιστικές σεζόν με τα lockdown είχε χάσει την προηγούμενη φόρα του. Ωστόσο το 2023 πραγματοποιήθηκαν πέντε φοβεροί αγώνες και με μια εξίσου δυνατή απονομή, όπου διοργανωτές και αγωνιζόμενοι έδειξαν ότι θέλουν να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία. Keep it real λοιπόν με την ομάδα Gravity Freaks και τον Αθλητικό Σύλλογο Κορυφές Θρακομακεδόνων να διοργανώνουν μια απονομή με πολύ κέφι, πολλά νέα αστέρια, δυνατές μουσικές, πολλά δώρα, φαγητό, μπύρες και αναψυκτικά για όλους!
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2024 23:05
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup 2023 genikiGreek Downhill Cup 2023

H ώρα των νικητών

Tο Greek Downhill Cup 2023 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και μετά από πέντε δυνατούς αγώνες αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι αναβάτες σε κάθε κατηγορία του θεσμού.

Μετά από τρεις δύσκολες χρονιές με lockdown επέστρεψε και το ελληνικό downhill στην κανονικότητα. Έτσι το 2023 διοργανώθηκαν οι πέντε αγώνες που είχαν ανακοινωθεί και αναδείχθηκαν οι πρωταγωνιστές σε κάθε μια από τις έξι κατηγορίες. Έγιναν φοβερές μάχες και οι θέσεις για την πρώτη εξάδα κάθε κατηγορίας ξεκαθάρισαν στον μεγάλο τελικό στο Lousfaki Trail στον Τύρναβο. Να σημειώσουμε όπως κάθε χρονιά από την έναρξη του θεσμού στην τελική βαθμολογία κάθε αθλητή αφαιρείται το χειρότερο αποτέλεσμα, δηλαδή για το 2023 οι βαθμοί κάθε αναβάτη βγαίνουν από την πρόσθεση των τεσσάρων καλύτερων αποτελεσμάτων του. Έτσι είχαμε ακόμη περισσότερη αγωνία στο τελευταίο αγώνα και ειδικά όσο αφορά στις κατηγορίες Junior, Mini Junior και Master.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Πέμπτη, 30 Νοέμβριος 2023 16:32
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
gdc logoΤο θερμόμετρο ανεβαίνει πριν τον τελικό!

Ανοιχτές πολλές μάχες στην βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες.
Και ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού για το Greek Downhill Cup 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Lousfaki Trail στον Τύρναβο και μάλιστα με ιδανικές συνθήκες. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν και οι τελικές κατατάξεις ανά κατηγορία. Να θυμίσουμε πως προσμετρούν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα κάθε αθλητή, οπότε οι ανατροπές μπορεί να είναι μεγάλες.

Σελίδα 1 από 13