Mini Bike Park @ Farsala
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2012 14:12
Tracks & More - Παρουσίαση Downhill Tracks

Περιμένουμε και τη δική σας "ιστορία", με το μονοπάτι που έχετε φτιάξει ή φτιάχνετε, το μέρος, το μήκος, το υψόμετρο, την παρέα σας, μερικές φωτογραφίες, κάποιο βίντεο αν υπάρχει , τους χορηγούς σας(!!) και οτιδήποτε άλλο εσείς θέλετε να δείξετε.
Πάμε Φάρσαλα προς το παρόν και στο Γιώργο που μας λέει:
"Πέρυσι το καλοκαίρι μετά από πολλά δρομολόγια Φάρσαλα - Στόμιο και λόγω της αφραγκιάς που μας διακατέχει όλους τον τελευταίο καιρό αποφάσισα να φτιάξω ένα trail όσο πιο κοντά γίνεται στην πόλη μου!
Έτσι όργωσα όλο το άλσος που βρίσκεται πάνω από τα Φάρσαλα ώστε να βρω την κατάλληλη τοποθεσία!
Και την βρήκα!
Σε υψόμετρο 450 μέτρων, μέσα στο κάστρο του Αχιλλέα, άρχισα να στήνω τις πρώτες ξυλοκατασκευές και να φτιάχνω τα πρώτα burms.
Το αποτέλεσμα ένα μονοπάτι full freeride 400 μέτρων μήκους, τέρμα παιχνιδιάρικο, τέρμα γκαζιάρικο, αλλά δυστυχώς όλο αυτό για μικρό χρονικό διάστημα, καθώς ο μέσος χρόνος κατάβασης είναι κάπου στο 1 λεπτό! Δηλαδή στην ουσία είναι ένα mini bike park!!!!
Ένα μειονέκτημα είναι ότι το μονοπάτι βρίσκεται μέσα στο άλσος με αποτέλεσμα να ανεβαίνεις μετά την κατάβαση με τα πόδια κάπου στα 3-4 λεπτά!
Και επειδή γνωρίζω οτι αυτή τη στιγμή στα τριγύρω trails της Θεσσαλίας έχει πολύ χιόνι, μπορείτε να με επισκευθείτε! τηλ. 6979759884 Γιώργος"
Μερικές φωτό και ένα βίντεο ακολουθούν, μην περιμένετε επαγγελματική δουλειά, ο Γιώργος ποδήλατο του αρέσει να κάνει και το μόνο που ξέρει να φτιάχνει είναι γλυκά! Όταν τελειώσει από το ζαχαροπλαστείο του, φτιάχνει και κανένα burm για να απολαμβάνει το ποδήλατό του! enjoy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
mini bike park @ farsala! from spintro on Vimeo.