Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 79 guests


Ανακοινώσεις

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017 00:10
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
true wheels logo medΤο πάθος μας και η μανία ενασχόλησης με το ποδήλατο, μας έκαναν να υλοποιήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μας, που δεν ήταν άλλο από την ίδρυση του καταστήματος True Wheels στις 23 Δεκεμβρίου 2015. Ως λάτρεις της ποδηλασίας, σαν χόμπι-άθληση αλλά και σαν τρόπο μετακίνησης, δημιουργήσαμε έναν ιδιαίτερο χώρο για να υποδεχτούμε την προσωπικότητα και τις απαιτήσεις του κάθε ποδηλάτη ξεχωριστά. Σε αυτό μας βοήθησε η πολυετής ενασχόληση με το ποδήλατο, η συμμετοχή σε ποικίλες διοργανώσεις και η
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 01:15
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
blog chartΚυριακή στις 21:00 έκλειναν οι κάλπες για τις εκλογές του κυπέλλου DH και όλοι είχαμε κολλήσει από νωρίς στους δέκτες μας για τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls! 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 21:09
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
greek downhill cup logo bnwΨηφίζουμε για να αναδειχθεί η επιτροπή Πανελληνίου Κυπέλλου που θα αποτελείται από επτά (7) άτομα. 

Όταν η ψηφοφορία αρχίσει θα λάβετε ένα email με αποστολέα "Helios Voting Server < Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. >" και τίτλο "Vote: Επιτροπή Πανελληνίου Κυπέλλου Downhill - Εκλογές 2016".

Σελίδα 4 από 94