Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 85 guests


Κατασκευή πίστας 4Χ στη Ξάνθη(Xanthi Freeride Area)

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Tracks & More - Dirt parks

Λοιπόν καθώς το Downhill crew έχει επανέλθει σχεδόν σύσσωμο.....ελπίζουμε απο 'δω και πέρα να μπορούμε να ικανοποιούμε τα αιτήματα σας. Αυτό περιλαμβάνει upload photo από αγώνες μέχρι & κατασκευή πιστών. Θα χρειαστούμε όμως τόσο την ηλεκτρονική σας συμπαράσταση όσο και την παρουσία σας στους αγώνες και events που θα γίνουν φέτος. Ένα θέμα ωστόσο στο οποίο έχουμε μείνει λίγο πίσω είναι το εγχώριο προιόν. Περιληπτικά τώρα,αλλά πιο αναλυτικά σε λίγο καιρό θα αναφερθούμε στη κατασκευή της πίστας 4Χ που έχει ήδη αρχίσει στη πόλη της Ξάνθης.

Τα παιδία λοιπόν που απαρτίζουν το Xanthi Freeride Team έχουμε να πούμε πως αποτελούν μια απο τις πιο δυναμικές ομάδες τόσο αγωνιστικά όσο και κατασκευαστικά και μας το αποδεικνύουν έμπρακτα απο τις επιδόσεις τους στους αγώνες και μέσα απο τα North Shore βιντεάκια μικρού μήκους που βλέπουμε ξανά και ξανά(το εγχώριο προιόν που λέγαμε). Όπως λέει και ο φίλος μας και εμπνευστής όσων γίνονται στη Ξάνθη Δημήτρης Δοβρίδης ''για να μάθουμε εδώ στην Ελλάδα που αναπνέει το πραγματικό freeride".. Καιρός είναι λοιπόν να ανέβει λίγο το κατασκευαστικό επίπεδο και να μεταβούμε απο τα μονοπάτια και τις ράμπες σε καμμία αξιοπρεπή πίστα 4Χ. Αυτό λοιπόν το νόημα βλέπουμε πως έχουν πιάσει οι Ξανθιώτες προσπαθώντας να κατασκευάσουν μια πίστα τετραπλής κατάβασης στα βουνά της πόλης τους. Εμείς σαν Downhill Crew θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τέτοιες πρωτοβουλίες με όποιον τρόπο είναι δυνατόν αρκεί να μας το ζητάτε. Απλά για να σας ενημερώσουμε όμως η πρώτη πίστα 4Χ που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα ήταν αυτή της Σπάρτης με όχι ιδιαίτερα προσεγμένες λεπτομέρειες, που όμως κατέστησε ικανή την ανάληψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος επι σειρά ετών. Ακολούθησε αρκετά βελτιωμένη η εκδοχή της πίστας του Πανευρωπαικού Πρωταθλήματος στο Ελατοχώρι Πιερίας η οποία για τα ελληνικά δεδομένα μπορούμε να πούμε πως ήταν η πιο αξιόλογη προσπάθεια μέχρι σήμερα, παρόλο που οι δυο αθλητές της Red Bull απλά δέν έλαβαν μέρος καθώς την θεώρησαν "παιδική".......Για το λόγο αυτό θέλουμε να δώσουμε όλοι μας την απαιτούμενη βαρύτητα όσον αφορά τον κατασκευαστικό τομέα, τόσο στον τομέα της ασφάλειας όσο και τον τομέα των προδιαγραφών και μεγεθών.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στα παιδιά απο Ξάνθη που απο όσο βλέπουμε στις φωτό κάνουν καλή δουλειά. Καιρός είναι ακόμη κατά την ταπεινή μας γνώμη πάντα, να γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κάπου αλλού, γιατί όχι και στη Ξάνθη. Ας ελπίσουμε λοιπόν να υπάρξουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν το σπορ αυτό του χώματος να πάει μπροστά.

Μπείτε εδώ για να μαθαίνετε όλα τα δρώμενα στο Xanthi Freeride Area

Σκάψτε....κάνει καλό

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy