Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 136 guests


Γνωρίστε το KILI FLYER

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Reviews

Το kili flyer πρωτοεμφανίστικε το 2013 με 120mm οπίσθιας ανάρτησης αλουμινένιο μπροστινό τρίγωνο και αλουμινένιο ψαλίδι πίσω.

kili flyer01


Ως το πρώτο full suspension 27,5 της εταιρείας, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση και το 2014 η οικογένεια μεγάλωσε με 3 ολόφρεσκα μοντέλα ανανεωμένες βαφές και carbon ψαλίδι πίσω στα πιο ακριβά μοντέλα.

kili flyer02
H δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιτυχίας βάζει την Saracen σε σκέψεις,πιάνουν χαρτί και μολύβι και παρουσιάζουν το 2015, ενα πλαίσιο full carbon 24/30T, εσωτερικά καλώδια για τα φρένα και το παλουκόσελο, μεσαία τριβη iscg5, και tapered headtube.

Το εξοπλίζουν με κάποια απο τα καλύτερα περιφερειακά της αγοράς το αφήνουν raw με κίτρινο logo Saracen και το υπερόπλο Kili flyer team γεννιέται.


Γίνεται το αγαπημένο ποδήλοτο όλης της εταιρείας και όσοι το οδήγησαν καταλήγανε όλοι στην ίδια σκέψη..........IT'S A BLAST TO RIDE


kili flyer03


"TRAIL BIKE NIRVANA"


Είναι το moto της Saracen για το 2016,το πλαίσιο γίνεται ακόμα πιο άκαμπτο και γερό, χρησιμοποιώντας 24/40T UD carbon ,over size single pivot και όπως τα μεγαλύτερα αδέρφια του, Myst- Ariel το πλέων γνωστό link -TRL(tuned ride link).


kili flyer04


Πινελιά στην τελειότητα είναι το φινίρισμα με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί και τις μαύρες, κόκκινες και κίτρινες γραμμές να δίνουν την επιθετικότητα που του αρμόζει..

Η Saracen θέλησε να το πάει λίγο παραπέρα και να δεί μέχρι πού φτάνει η αντοχή και η χρήση του ποδηλάτου.


Το τέλειο θύμα......BLAKE SAMSON


kili flyer05

kili flyer06

kili flyer07

kili flyer08


crash:ok

jump:ok

cornering:ok

Bike approved

New line for 2017 is coming......
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy